دو عنصر اصلی برای نگهداری صیفی جات وجود دارد: خود انبار و تجهیزات داخل آن، مانند قفسه بندی. گزینه سومی وجود دارد که هر دو را ترکیب می کند – ساختمان های دارای قفسه، که در آن قفسه ها بخشی از ساختار یکپارچه انبار هستند. همه باید نقش خود را در نگه داشتن مرکز در دمای ثابت ایفا کنند.
انبار سرد انبار سردخانه به طور کلی به دو دسته تقسیم می شود که توسط دما تعیین می شود:
- سردخانه بالای صفر، با دمای کنترل شده در 0 تا 10 درجه سانتیگراد. ( مورد استفاده در صنعت سورتینگ صیفی جات )
- سردخانه زیر صفر ، با دمای کنترل شده 30- تا 0 درجه سانتیگراد.
مجموعه روستوک بسیاری از چالش های نگهداری ، انبارداری و سردخانه را با انتخاب دقیق تجهیزات – مانند قفسه و نوار نقاله – که استفاده از فضا را بهینه می کند و خدمات کارآمد تضمین کرده و توانسته با اتوماسیون و نیمه اتوماسیون نیز هزینه های سربار را از نظر هزینه های نیروی کار کاهش دهد.
انبار سردخانه عوامل دیگر برای موفقیت در ذخیره سازی سرد
ملاحظات زیادی فراتر از خود انبار و تجهیزات مورد نیاز وجود دارد.به عنوان مثال، ورودی و خروجی هایی که کالاها دریافت و ارسال می شوند باید تا دمای مناسب خنک شوند. داشتن یک سیستم قفل هوای ایمن، با دو در که هرگز به طور همزمان باز نمی شود، رایج است، که به جلوگیری از خروج سرما یا تراکم یا تجمع یخ کمک می کند.تهویه خوب برای حفظ دمای ثابت در سراسر آن ضروری است . که تمامی این موضوعات را شرکت روستوک به طور کامل برطرف کرده و توانسته بهترین ها را برای مشتریان خود ارمغان آورد .